Blogger Backgrounds

Sunday, 1 January 2012

Happy New Year

Salam..

Happy new year to all my followers yang boleh di kira dengan jari.. Hihii.. Saja nak ambil kesempatan up date blog 1hb.. Ngeh ngehhh..

2008 - 2011
Memang banyak kenangan dengan dia.. Sehingga hari ni aku sukar nak melupakan dia.. Harap 2012 aku tak akan update yang ada kena mengena dengan dia.. Memang sangat perit & pedih nak lupakan tapi aku kena akur, tawakal dan tabahkan hati.. Agar aku mampu melalui hidup tanpa dia di sisi..

Untuk yang terakhir kali nya..
Muhd Azwan

* Teringat sambut new year 2009 kat Putrajaya & main bowling kat Alamanda :(


Tuesday, 27 December 2011

December 2011 :)

Salam..

Wah da lama tak up date blog.. Pejam celik, pejam celik da sampai ke penghujung 2011 kan.. Macam-macam yang aku terkenang, terkenang masa December 2010.. Mesti time ni aku tak bersedih, bahagia mungkin.. Hajat 2012?? Hajat 2011 tak tercapai lagi nak hajat 2012 amendenya.. hahaa..

Entah la, macam takut sangat nak menghadapi tahun baru.. Kalau bulan February tu, ha genap la setahun perpisahan kami.. Tapi aku masih lagi tak dapat dan tak tak boleh cari pengganti kau.. Lama kot hubungan tu, 3,4 tahun mana lah 2,3 bulan boleh lupakan, ye tak? Hurmmm.. :(

STOPPED & FORGET IT LAHHH!!

Tuesday, 8 November 2011

Boring!

Salam..

I had started to feel boring.. Alahaii.. Just chat with new friends at yahoo messenger.. The only one who can afford to lose bored.. I AM LONELY!!

Help me... Please! Hahaa.. Oh Whatever!!

* Tekanan hidup wehhhh! :)

Sunday, 6 November 2011

Salam AidilAdha..

Salam..

Selamat menyambut hari raya AidilAdha semua.. This raya i have memories.. Cause this raya i do not eat beef, trauma until now.. What happen?? hehee.. Because BLOOD!

The End.. :)

Saturday, 5 November 2011

Actually totally mostly SINGLE?!!

Salam..

Wah lama tak up date blog kan.. Maklumlah hidup semakin busy saja.. What about the title?? Hehee.. Seperti yang di jangka dan sudah dijangka la, "Actually totally mostly single".. :D




I want the other person is difficult.. Why ha? I dont know, dont ask me about this question.. Hahaa.. One time, before? Happy? Ya i'am happy with him.. But i think he not  me 100%.. I might blind, MAYBE.. And that why we could be break up.. Now i'am happy?? I don't know, MAYBE! I want to forget the past.. Althought i know it is difficult.. So try.. Single is BETTER!

* Love is hard..
* Stuck in the moment.. 



Monday, 12 September 2011

Busy Raya & Busy Kerja?? Mana satu?

Salam..

Wah! Title aku macam wanita yang sangat busy la kan.. Al-maklumlah raya tak habis lagi da kerja.. Minggu lepas 1 minggu kerja balik lewat.. Mesti melepasi jam 7.30p.m.. Dasyat-dasyat, biasa la duit habis semua lebih kepada raya dan raya.. Nak replace balik.. hihii.. Takpelah setahun sekali kan..

Bila da balik lewat mesti la ada yang mencari, siapa?? LY la.. Hahahaa.. Ajak lepak tak pun ikut dia beraya.. Hmm ikut jela.. Balik kelam kabut siap, terus pergi raya.. Ada la 2 ke 3 kali jadi camtu.. Penat memang penat sampai hari ni mc.. haha, semalam penat kot kawan-kawan LY datang beraya kat rumah..

Mood: Now i feel so guilty.. Sorry LY.. (Kejadian Malam itu.. Sad :( )

Saturday, 3 September 2011

Kenapa rindu itu ... ??

Salam..

Apa penyakit da pukul 3.30am tak tidur lagi ni.. Aku rindu dia sangat-sangat.. Harap-harap tak ke tahap 'Gila meroyan'.. hihiii.. Entah la aku pun tak tahu kenapa aku rindu dia sangat-sangat.. Aku sayang dia?? Hurmm sukar di ungkapkan dengan kata-kata.. Jom baca cerita ni..

Ada cerita pukul 3.30am..
*January 2011..
Kesian dekat dia, yang mencintai kau sepenuh hati, yang terlampau merindu kan kau.. Sentuhan kau, belai kau,  cara kau, renungan kau, marah kau, nasihat kau, suara kau.. Dia terlampau rindu kan kau.. Da lama dia cuba buang perasaan itu.. Tetapi dia tak mampu, dia menyangka dia terlalu tabah untuk ini tapi dia silap.. Dia tak mampu, sangat perit untuk dia telan.. Hampir setiap hari dia terfikirkan tentang kau.. Bukan mudah dia nak melupakan orang yang dia sayang, orang yang dia cinta selama ini.. Walaupun dia tidak menyangka perpisahan akan berlaku namun dia akur dengan takdir yang di tentukan oleh Nya..

Kemana kaki dia melangkah, kemana titik perhentian dia sentiasa dia teringat pada kau.. Kerna setiap saat dalam hidup dia, dia hanya terfikir tentang kau.. Sedalam mana dia tenggelam, setinggi mana dia mendaki, sejauh mana dia melangkah dia tetap merindukan kau.. Walaupun kau text dia, kau call dia tetap tiada respon dari dia.. Sebab dia takut dia akan bersedih, selagi kau benci dia jauhkan diri kau pada dia.. Dia akan tersenyum bila terima text and call kau, but dia takot nak memberi respon.. Dia perlukan nasihat untuk ini.. NOKTAH!

- Bermulanya perkenalan dengan senyuman & Berakhirnya perpisahan dengan airmata..
- Bukan mudah mencintai & Bukan mudah hendak melupakan..



Mood: Saturday, Sunday.. Alamakk MONDAY = Working.. Mood raya lagi la... Aieshhhh!

Like This Song!